HTML

Néha a jó fiúkat is el kell fenekelni

Ez a blog elsősorban azokhoz szól, akiket érdekel a fiúk más fiúk vagy férfiak általi elfenekelése. De benézhetnek ide azok is, akik újra át akarják élni fenekeléssel kapcsolatos emlékeiket. Szabályok: 1) mind a fenekelő, mind az elfenekelt fél fiú vagy férfi (bőven van más oldal, amely lányokkal és nőkkel foglalkozik). 2) Csak nagykorúak fenekeléséről lesz itt szó.

Friss topikok

  • istvaann: @piffpuff: Szia piffpuff, nagyon tetszik az észrevételed. Szeretnék veled levelezni. kérek email c... (2021.05.15. 18:22) Néha csak úgy megesik egy fiúval...
  • kishangyácska: Nagyon jók a cikkek,de nekem nagyon hiányoznak hozzájuk,a képek.Nagyon örülnék,ha lennének képek is. (2013.09.22. 00:13) Egy felnőtt fiú büntetése
  • Kriszke23: Ez egy igazán aranyos, szívet melengettető sztory volt. főleg a vége:) ari történet, nah. NAGY K... (2012.01.19. 22:39) Az utcafiú
  • gaymans: Lesz ennek a blognak folytatása? van rá időd? kedved? szándékod? (2011.10.12. 13:54) Születésnapi fenekelés - Lengyelország
  • piffpuff: Sajna már egyik videót sem lehet megnézni (This video has been removed by the user.) Kár... (2009.05.04. 14:45) Miért jár fenekelés?

Linkblog

Egy felnőtt fiú büntetése

2008.02.24. 23:18 SpankerBp

Az alábbi interjú tanulságos mindazok számára, akik fenekelni szeretnek egy felnőtt fiút, valamint azon felnőtt fiúk számára is, akik szeretnék egy tapasztalt felnőtt srac gondolatait megismerni. Nem vagyok rutinos fordító, de igyekeztem élvezhetően leírni.  
Nem értek mindenben egyet az interjúalannyal, Eddievel, de ettől függetlenül ez eg kellemes olvasmány - szerintem.
Egy felnőtt fiú büntetese - Egy amerikai felnott fiu nyilatkozik
Riporter: Elsősorban, Eddie, meg tudnád osztani velünk, hogy mit ertesz "felnőtt fiú" alatt?
EK: Erre konnyu valaszolnom. A legtöbb ember, amint felnő, rendelkezik egy bizonyos fokú önmérséklettel, fegyelemmel. Ez helyettesiti náluk a büntetés es jutalmazás rendszerét, amely vegigkísérte gyermekkorukat. Ez azonban nem mindenkiben alakul ki ugyanabban a korban. Mi, felnőtt fiúk, lehetünk akár nagyon sikeresek, mindig szükségét érezzük annak, hogy viselkedésünkre valaki odafigyeljen, es ha hibázunk, akkor annak kovetkezményei legyenek. Viselkedesünket egy felnőtt felülvizsgálja, es hibáinkat kijavítja.
R: Amikor azt mondod, hogy 'kijavítja', mire gondolsz?
EK: Hát, az esetek 95%ban, egy kiadós fenekelést értek ezalatt.
R: Miért fenekelés?
EK: Elsősorban, ez a hagyomány. Ez egy nagyon hatásos módja annak, hogy a felnőtt tudatosítsa egy fiúban, hogy a viselkedése elfogadhatatlan. Az elfenekelés egyben megalázó es fájdalmas a fiú számára, es ezáltal azonnal figyelmezteti arra, hogy ő még csak egy kisfiú, és kisfiúként is van kezelve.
R: Ki lehet felnőtt? Mi határozza ezt meg?
EK: A legfontosabb az, hogy ezt semmikép sem az életkor határozza meg. Egy 18 éves lehet felnőtt, és egy 50 éves lehet kisfiú. Példaként, nehány éve egy 20 éves férfi volt az a felnőtt, aki a viselkedésemet rendszeresen kiértékelte, es megbüntetett, ha erre szükség volt.
R: Ez azt jelenti, hogy elfenekelt?
EK: Legtöbbszor, igen! Nagyon szigoru volt. Renszeresen elfenekelt több, mint egy évig. Lehúzta a nadrágomat, ráfektetett a térdére, es keményen elfenekelt. Nagyon szigorú volt.
R: Nem volt ez nagyon megalazó számodra?
EK: De igen. A megalázottság érzése fontos összetevője a büntetésnek egy kisfiú számára. Ezért gyakran mások előtt is elfenekelt.
Q: Ez azert nagyon megalázó!
EK: Igy van. De megmutatta nekem, hogy ő irányít, hogy ő dönti el, mikor es hogyan fenekel el. Egy felnőttnek az kell legyen a legfontosabb, hogy a kisfiú tanuljon a büntetésből. Ha úgy gondolja, hogy hatásosabb a büntetés, ha mások előtt vagy nyilvános helyen történik, akkor annak ott kell megtörténnie.
R: De biztosan tiltakoztál ellene?
EK: Meg kell értsd, hogy minket, kisfiúkat, igy kell kezelni. Amikor ez a fiatal férfi elfenekelt, el kellett fogadnom, hogy ő úgy gondolja, hogy a fenekelés akkor a leghatásosabb, ha mások előtt történik.
R: Milyen pozícióban fenekelnek téged leggyakrabban?
EK: Ez az eszköztől függ, amellyel fenekelnek. Ha szíj vagy vessző az eszköz, akkor az a leghatásosabb, ha egy székre vagy az ágyra kell ráhajolnom. Egy magas karosszék talán a legalkalmasabb, mert a lábaim nem érnek a földre, es emiatt teljesen kiszolgáltatottnak érzem magam. Legtöbbször azonban a felnőttek térdükre fektetnek. Sok szempontból ez a legmegfelelőbb egy kisfiú számára. A valós életkortól függetlenül emlékeztet arra, hogy engem tízévesként kezelnek. A nagyobb fiúk le kell hajoljanak, de engem a felnőtt a térdére fektet. Ezzel ő teljesen átveszi az iranyitast. Ha egy kisfiút egy felnőtt a térdére fektet, akkor nincs menekvés. Hiába a rugkapálás, a vinnyogás, tudom hogy a fenekem nem menekülhet. Ez egy nagyon kényes pozíció. Ha nagyon rugkapál, akkor a felnőtt egyik lábával leszoríthatja a kisfiú mindkét lábát, vagy szétfeszítheti a kisfiú lábait, hogy a nehezebben hozzáférhető részeket is kellőképpen bepirosítsa.
R: Gondolom, ilyenkor egy hajkefe hátával vagy más lapos ütőeszközzel kapsz ki.
EK: Az apukám mindig a hajkefével fenekelt. Nagyon tud csipni! A lapos ütők nagyon hatásos eszközök. Egy ilyen eszkoz, főleg ha kisméretű, az ütés erejét egyetlen pontra koncentrálja. Ez a kisfiú figyelmét biztosan leköti.
R: Milyen erősen fenekelnek téged el?
EK: Ez természetesen a felnőttön múlik. Gyakran annyira fáj, hogy elsírom magam, majd sarokba allítanak, majd újra elfenekelnek. Ilyenkor a fenekem nagyon piros. Lehet hogy egyesek úgy gondolnák, hogy túl dúrva büntetés ez egy kisfiúnak, de szem előtt kell tartani, hogy a testem egy felnőtt teste, és a büntetést ehhez kell mérni.
R: Értem. És tényleg sarokban is állsz?
EK: Igen. Meztelen, vörös fenékkel a sarokban állni hozzátartozik egy kisfiú életéhez. Ez a legjobb módszer arra, hogy a fenekelést hosszasan át tudjam gondolni. A felnőttek közben a szobában vannak, beszélgetnek...
R: És nem torődnek azzal, hogy te meztelfen fenékkel a sarokban állsz?
EK: Nem. Egy igazi felnőttet ez nem hozza zavarba. Lehet, hogy egy-ket vicc elhangzik, de általában, ha a fenekelésnek vege, a felnőttek újra időjárásról, üzletről, sportról vagy barmi másról beszélnek, ami érdekli őket. Egyszer Chicagoban nagyon elfenekeltek, mert szemtelen voltam. A felnőtt letett egy pénzérmét az asztalra. Rá kellett hajolnom az asztalra úgy, hogy az orrom érje azt az érmét, hogy ő es két barátja jól szemügyre tudják venni a fenekem. Az asztal pont a TV mellett volt, es ők közben meccset néztek.
R: Mindig a csupasz seggedre kapod a fenekelést?
EK: A pucér fenekemre. A felnottnek segge van. A kisfiuk a fenekükre, pospiukra kapják a büntetést.
R: Miért fontos, hogy melyik kifejezést használjuk?
EK: Mert a kisfiúk még gyerekek. A felnőtteknek, esetleg kamaszoknak van seggük, de a kisfiúknak fenekük van. A péniszemet sem hivnám soha "fasznak". Nem számít, hogy mekkora, csak fütyinek szabad hivni. Ha másként hívom, kikapok, és lehet, hogy a számat is kimossák szappannal.
R: Mindig pucér fenékre kapsz ki?
EK: Néha kapok egyet-egyet nadrágon keresztul. De tudom hogy a végén úgysem marad rajtam a nadrág. Ha egy felnőtt lehúzza a nadrágomat, akkor tudom, hogy kisfiúkent kezel engem.
R: Mindig a felnőtt húzza le a nadrágodat?
EK: Néha a kisfiú is lehúzhatja magának, de az, ha a felnőtt húzza le, újabb jele annak, hogy ki írányítja a dolgokat.
R: Nők is fenekeltek már?
EK: Ritkábban, de megtörtént. A nők is felnőttek. Egy hajkefe egy nő kezében is ugyanolyan hatásos. Továbbá, egy nő jelenléte a kisfiú számára növeli a fenekelés megalázó jellegét. Ha egy nő a fülemtől fogva az ágyhoz visz, majd lehúzza a nadrágomat egy féltucat ember elott, es a térdére fektet, majd elfenekel, az bizony nagyon megalázó!
R: Mit kell még tudnunk a kisfiúkról?
EK: Olyanok vagyunk, mint a kiscserkészek - megfontoltak, szófogadóak, bátrak és tiszták. Ennek így is kell lennie. Minden felnőttet tisztelek. Ha nem köszönöm meg a szendvicset a McDonald'sban, akkor a felnőtt, aki odavitt, megbüntet.
R: Más?
EK: Tudjuk, hogy semmi sem idegesíti jobban a felnőtteket, mint egy szemtelen kisfiú. Egyébként a kisfiúkra vonatkozó szabályok ismertek: mindenért engedélyt kell kérni, udvariasnak kell lenni, nem szabad káromkodni, alkoholt inni. Sok felnőtt nem engedi, hogy becsukjuk az ajtót, ha vécére megyünk. Vannak felnőttek, akik nem engednek minket éles kést használni. Egyszer egy felnőtt felvágta nekem a húst a vendéglőben, bár nagy társasággal vacsoráztunk.
R: Csak fenekeléssel büntetnek?
EK: A fenekelés mindig része a büntetésnek. Ha szemtelen voltam, akkor kimossák a számat szappannal. Egy kisfiú gyakran kell sarokban álljon, gyakran kap beöntést, és gyakran mérik meg a lázát a fenekében. A beöntések néha nagyon kemények. Néha le kell írnunk büntetésbol sokszor ugyanazt a mondatot, miközben piros fenekünkön ülünk egy durva felületen.Néha egész nap nem hordhatunk nadrágot.
R: Ez mit jelent?
EK: Nem viselhetem a nadrágom és az alsónadrágom sem.
R: Ilyenkor újra kikapsz?
EK: Ez a viselkedésemtől függ. Néha így kell bizonyos házimunkákat elvégeznem. Egyszer Kaliforniában egy felnőtt elfenekelt, elvette a nadrágomat, majd kiküldött a kertet öntözni - csak a pólóm volt rajtam. Nem akartam menni, ezért egy még nagyobb fenekelést kaptam. Utána csak meg kellett öntöznöm a kertet. A vendégeinek nagyon tetszett a piros fenekű kiskertész.
R: Vendégei voltak?
EK: Igen, grillparti volt nála. Megalázó volt, de tudtam, hogy jobb lett volna, ha szófogadó vagyok. Visszakaptam volna a nadrágomat, ha megcsinalom, amit mondtak nekem. Így azonban mindenki látta, hogy elfenekel, es egész este nem lehetett rajtam a nadrág. Rossz kedvem volt, és még kaptam egy fenekelést aznap este nyafogásért.
R: Egy kisfiunak borotvaltnak kell lennie?
EK: Ez a kisfiu helyzetétől és a felnőtt döntésétől függ elsősorban. Egyes felnőttek szeretik, ha egy kisfiunak szőrös a feneke, és be kell látnom, néha jó látni, amint egy latszólag férfi segge egy kisfiú fenekévé válik. De azért a legtöbben egyet értünk abban, hogy egy kisfiú testén nem maradhat szőr sehol - a hajat es szemöldököt kivéve. A szőr a kamaszodás jele. A borotvált test mindenki számára világossá teszi a kisfiú szerepet.
R: Tehát beleegyeznél abba, hogy megborotváljanak mindenhol?
EK: Egy igazi férfi irányítása alatt - igen. Ez mutatná, hogy igazán tisztelem őt, ő pedig igazán kisfiúként kezel engem. Mi nem szexi pasiként, hanem kisfiúként kell megjelennünk. A férfiak persze szőrősek. Semmi sem annyira megalázó, mint amikor a konditerem öltözőjében látják, hogy meg vagyok borotválva - mindenhol.
R: Ez megtörtént már veled?
EK: Igen, néhányszor. És ilyenkor a fenekem is piros volt.
R: És mit gondolnak, akik ott vannak?
EK: Úgy vettem észre, elfogadják, es irigykednek a felnőttre, aki velem van.
R: Gyakran látják a fenekedet?
EK: Igen, néha megjegyzéseket tesznek, hosszasan nézik... 
R: Milyen módszerekkel kaptál ki eddig?
EK: Legtöbbször úgy, ahogy a papámtól kaptam ki gyerekkoromban: a nadrágom és alsónadrágom a bokámig letolva, én a felnőtt térdére fektetve. De kaptam már ki minden módszerrel és eszközzel. Ezt csakis a felnőtt döntheti el. Egy lapos utő, szíj, pálca, vonalzó - bármi. Az egyetlen, ami ugyanaz, az a pucer fenék.
R: A pucér fenék elengedhetetlen?
EK: Természetesen! Különösen az ilyen kisfiúk esetében, mint én. A pucér fenék a felnőtt uralmát jelzi a kisfiú felett, ez igazán jelzi a különbséget köztük! A felnőttek eldönthetik, hogy mikor meztelenek, van joguk szégyenlősnek lenni, a kisfiúknak nincs. A kisfiúkat bármikor le lehet vetkőztetni.
R: Mindig ebben a fenyegetettségben élsz?
EK: Nem annyira, mint amennyire szükségem van rá. Egy kisfiúnak szüksége van az egészséges félelemre. Tudnunk kell, hogy ha rosszul viselkedünk, kikapunk - bárhol, bármikor.
R: Ez mit jelent?
EK: A világ nem nagyon érti a felnőtt kisfiúkat! Meg kell értened, hogy kisfiú vagyok. Megtörtént már, hogy rosszul viselkedtem egy bevásárlóközpontban. A férfi, akivel voltam, rögtön megmondta, hogy otthon nagyon kikapok. De sokszor már a parkolóban kikaptam. A legjobb azonban, ha a felnőtt akkor húzza le a nadrágomat es akkor fenekel el amikor a büntetendő viselkedés történt, függetlenül attól, hogy hol vagyunk éppen vagy hányan vannak jelen.
R: Tehát szerinted ez jó volna?
EK: Persze. Ez mindenkinek megmutatná, hogy egy kisfiú sohasem nő ki a fenekelésből. Nagyon jó volna, ha ezt mindenki látná. Nemrég, szemtelen voltam egy cipőboltban. A felnőtt, aki a boltba vitt, a hazafelé vivő úton leparkolt egy elhagyatott benzinkút parkolójában, elővette az autóban tartott paskolót, és elfenekelt. És ez semmi ahhoz képest, amit otthon kaptam! A hajkefe nagyon csípett, zokogtam amíg a térdén feküdtem és a sarokban is. Azt mondta, hogy ha nála lett volna valamelyik eszköz, már az üzletben elfenekelt volna és az eladót is felkérte volna erre.
R: Mi történhet még egy ilyen kisfiúval, mint te?
EK: Kisfiú vagyok, és a felnőttek ekként kezelnek. A lázamat mindig a fenekemben mérik. Sokszor lehuzzák a nadrágomat, de ez nem zavar mert kisfiú vagyok. Be kell számolnom arról, hogy mit csináltam a fürdőszobában és lehet, hogy ennek egy beöntés a következménye. A lényeg az, hogy a felnőttek döntenek, nem a kisfiú.
R: Azt hallottam, hogy az ilyen kisfiuk gyakran kapnak buttplugot a fenekükbe. Ez nem mond ellen kisfiúi mivoltuknak?
EK: Hát, igen is meg nem is. Úgy tudom, ez sohasem volt a kisfiúk bevett büntetési módszere, de gyakran használták fiuk kissebb bűneinek (pl. zsebtolvajok) büntetésére. Nyilvános helyen feldugtak egy retket, vagy valami mást a fenekükbe, es néhány órán keresztül bent kellett tartaniuk. A retek legalább akkora, mint egy mai buttplug, és biztosan durvább!
R: Értem. Benned volt már buttplug?
EK: Igen. A felnőttek néha egy csípős krémet (pl. Ben Gayt) használtak, hogy még emlékezetesebb legyen a büntetés. Ha úgy visznek bevásárlóközpontba, hogy a fájó, piros fenekedben egy nagy buttplug van, az egy egyedi élmény!
R: Van valami, amit még hozzátennél az eddigiekhez?
EK: Nem hiszem. Talán annyit üzennék a többi kisfiúnak, hogy ne féljenek beismerni kisfiúi mivoltukat és ismerjék be, hogy mi az, amire szükségük van. Bátorítani kell a felnőtteket, hogy megtegyenek mindent annak érdekében, hogy megtanítsanak minket jól viselkedni. Biztos vagyok benne hogy sok szigorú felnőtt, és sok rossz kisfiú van a világon.
R: Köszonjük, Edddie
EK: Köszönöm
 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiukfenekelese.blog.hu/api/trackback/id/tr57353173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elfenekellek 2008.02.28. 09:08:33

Kedves Spanker!

Nagy örömmel fedeztem fel véletlenül, hogy létezik a blogod.
A hangnem, a stílus rendkívül szimpatikus, intelligens, a témáról megfontoltan gondolkodó srác benyomása alakult ki bennem Rólad.
Szinte teljesen a saját gondolataim, érzéseim köszönnek vissza - és ez nagyon tetszik.
Régóta fenyítek -elsősorban fenekeléssel- srácokat, és nagyon örülök, hogy végre van egy olyan hely, ahol erről (talán egyre többen) kifejthetik a véleményüket,tapasztalataikat.
Szóval: gratulálok, és csak így tovább !
B

kisfarok 2008.03.10. 02:18:59

Én a farkam mérete miatt mindig kisfiúnak érzem magam, és valószínűleg az is vagyok, mert lelkileg is felizgatott, amit itt olvastam. Szuper interjú.

Chris 2008.06.10. 03:20:21

Sziasztok! Én csak most bukkantam erre a remek blogra, és nagyon tetszett amit itt olvashattam.
Én 19 éves vagyok, demég mindig gyereknek érzem magamat.
érzem hogy meg kéne büntetni engemet sok esetben, és fegyelmezni szabájozni az életemet.
például nagyon jó lenne ha valaki megfenyítene engemet, mert sokáig fennmaradok este, és nem tudok felkelni másnap reggel.
vagy mert szemtelen vagyok, a felnőttekkel.
ha ti is úgy gondoljátok hogy nekem tényleg szükségem volna a fenyítésekre írjatok az e-mail címemre.

ztolnai 2008.07.02. 20:16:39

Szia Spanker!
Végre egy magyar oldal ami ezzel a témával foglalkozik:Gratula csak igy tovább.

bthm 2009.04.08. 05:17:07

SZia!

Én 29 éves vagyok. Nagyon jó a blog, színvonalas. Mostanáig azt hittem hogy nem sok embert érdekel a férfi/férfi spanking, de úgy látom egyre többen csatlakoznak ehhez a világhoz. Én már 10 éve foglalkozok ezzel. Sokat fantáziáltam arról hogy elfenekelnek. Nekem tetszik az Eddie féle fordítás is. SZerintem nagyon jó leírja ezt az érzést, bár annyit azért hozzátennék, azzal nem értek egyet hogy az jelenti a kisfiús szerepet, ha a felnőtt tolja le a nadrágot. Én még izgatóbbnak tartom ha a kisfiú tolja le mert tudja hogy büntetést érdemel.

A lényeg hogy folytasd mindenképpen a blogodat, remélem nem hagytad abba, mert úgy látom régen volt frissítve és kevés rajta az anyag. Tényleg sok embert érdekel és érdemes fejlesztened.
Hello

piffpuff 2009.05.04. 15:11:40

Jó volt olvasni, igen tanulságos. :)
Az nem világos, hogy e szerint egy felnőtt kisfiú csak akkor kaphat verést a fenekére (és/vagy valami más büntetést), ha azt ő provokálja ki (szemtelenkedik, nem engedelmes, csúnyán beszél stb.)?

kishangyácska 2013.09.22. 00:13:58

Nagyon jók a cikkek,de nekem nagyon hiányoznak hozzájuk,a képek.Nagyon örülnék,ha lennének képek is.
süti beállítások módosítása