HTML

Néha a jó fiúkat is el kell fenekelni

Ez a blog elsősorban azokhoz szól, akiket érdekel a fiúk más fiúk vagy férfiak általi elfenekelése. De benézhetnek ide azok is, akik újra át akarják élni fenekeléssel kapcsolatos emlékeiket. Szabályok: 1) mind a fenekelő, mind az elfenekelt fél fiú vagy férfi (bőven van más oldal, amely lányokkal és nőkkel foglalkozik). 2) Csak nagykorúak fenekeléséről lesz itt szó.

Friss topikok

  • istvaann: @piffpuff: Szia piffpuff, nagyon tetszik az észrevételed. Szeretnék veled levelezni. kérek email c... (2021.05.15. 18:22) Néha csak úgy megesik egy fiúval...
  • kishangyácska: Nagyon jók a cikkek,de nekem nagyon hiányoznak hozzájuk,a képek.Nagyon örülnék,ha lennének képek is. (2013.09.22. 00:13) Egy felnőtt fiú büntetése
  • Kriszke23: Ez egy igazán aranyos, szívet melengettető sztory volt. főleg a vége:) ari történet, nah. NAGY K... (2012.01.19. 22:39) Az utcafiú
  • gaymans: Lesz ennek a blognak folytatása? van rá időd? kedved? szándékod? (2011.10.12. 13:54) Születésnapi fenekelés - Lengyelország
  • piffpuff: Sajna már egyik videót sem lehet megnézni (This video has been removed by the user.) Kár... (2009.05.04. 14:45) Miért jár fenekelés?

Linkblog

Elso bejegyzes

2008.02.11. 00:07 SpankerBp

Túl sok fiú nõ fel úgy, hogy nincsenek tapasztalatai a fenekelésrôl. Ezt a hiányt egy blog nem tudja pótolni, meggyõzõdésem azonban, hogy a fenekelésrôl beszélni lehet és kell. A magyar internet pedig nagyon szegény ebben a témában. Ezért indult ez a blog.
Miért hasznos a fenekelésrôl beszélni? Mert nem csak egy hatásos büntetési módszer, hanem a párkapcsolat egyik meghatározó eleme vagy csak egy, a szexuális életet feldobó játék is lehet.
Szó lessz itt büntetésrôl, játékról, pozíciókról, eszközökrôl, fájdalomról, nyomokról, lesznek videó-linkek, emlékek, sztorik és minden, amit küldtök, ami legális és ami fiúk/férfiak fenekelésével kapcsolatos.
 
Sokszor kérdezik tolem, hogy mibôl ered egyesek érdeklôdése a fenekeles iránt. Az en esetemben - igazan nem tudom. Tény, hogy mindig, amióta emlékszem, ez érdekelt. Mivel gyerekkoromban nem volt internet, regények, filmek, kepregények fenekeléssel kapcsolatos jelenetei után kutattam. De van, aki csak késôbb, felnôttként fedezi fel a fenekelést kép, film, olvasmány vagy akár egy élmény alapján.

2 komment

Címkék: fenekelés

A bejegyzés trackback címe:

https://fiukfenekelese.blog.hu/api/trackback/id/tr8334349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Morab Róbert · http://barom38 2008.02.25. 23:25:17

Tisztelt Első Bejegyző!

Érdeklődéssel olvastam írását.
Az intelligens fogalmazás alapján hiszem, hogy megérti kérésemet, ami szerint szeretném a magázódást megtartani, mégha az internetes levelezések általában a tegeződést részesítik előnyben.
A második bekezdésre reflektálva:
Magam is azon fiúk táborába tartoztam, akik azért elégedetlenek sorsukkal, mert "modern" nevelésben részesülvén kimaradtak az általuk igazán fiúsnak, férfiasnak tartott fegyelmezésből.
Így izgalmas volt erről hallani, olvasni.
Jóleső érzéssel töltött el, határozott karakterrel egészítette ki élményvilágomat.
A srácokkal néha játszottunk javítóintézetest, hajdúsat, és mivel ennek a lényege a meglehetősen közvetlen, bizalmas fenyítés, a barátságnak testvéri hangulatot adtak ezek a hancúrozások.
Természetes része volt az életünknek.
De tudom, hogy vannak esetek, amikor a férfiasság élménye egyoldalúan fixálódik ennek a játéknak a vágyához, és az illető kapcsolatait nagyonis egyoldalúan alakítja.
Amikor rábukkantam erre az oldalra, abban reménykedtem, hogy nem fog megjelenni ez a vonatkozás.
A célzott olvasmányélményekhez hasonlókat vártam, és szomorú vagyok, hogy az "amerikai fiú" alakjába ennyire szélsőséges elemek vegyültek.
Ha nem bántom meg kérdésemmel, szívesen olvasnám, hogy a (nevezzük szimbólikusan így:) JÁTÉK hogy fér meg a társadalomban, családban kiegyensúlyozottan élő fiatalember életében.
Válaszát, további írásait várva üdvözlettel:
bm38

SpankerBp 2008.02.26. 00:20:44

Örvendek, hogy valaki visszaírt. Elég sokan olvassák már a blogot, ideje volt már az első hozzásólásnak is :)
Sajnálom, ha bárkit elszomorít a blogom. Tudom, hogy legtöbb olvasómnak a fenekelés játék, de nem fogjuk itt lenézni azokat sem, akiknek ez életmód.
Ígérem, fogok itt olyan helyzetekről is írni, amikor a fenekelés játékként jelenik meg.
süti beállítások módosítása